October 28, 2015

De ce noi

MEDWORKS este singura clinica de medicina muncii din Bucuresti si Ilfov care ofera serviciile de medicina ocupationala la sediul clientului pentru orice firma, indiferent de numarul de angajati, chiar si pentru o singura fisa medicala, la angjare sau periodic. Deasemenea suntem singurii care va oferim transparent, lista de preturi pe site, astfel incat va puteti calcula singuri costurile.

Avand in vedere ca ne deplasam la sediul clientului preturile noastre sunt cele mai mici de pe piata din Bucuresti si Ilfov.

Iata ceea ce va oferim, si de ce ar trebui sa lucrati cu noi :

TRANSPARENTA – avem preturi unice si simplu de inteles. Serviciile noastre nu au costuri ascunse, preturile noastre includ tot ceea ce facem, fara costuri suplimentare. Intelegem ca va intereseaza costurile si va putem oferi o estimare a acestora de la primul apel pe care il primim de la Dvs. Veti putea sti la 5 minute dupa ce vizitati acest site cat va costa, si sincer ni se pare ciudat ca aproape nimeni nu afiseaza preturile pe site!

FLEXIBILITATE – fiecare client e diferit si isi doreste ca lucrurile sa se intample intr-un anumit mod. Noi credem ca am gasit formula potrivita pentru a multumi majoritatea clientilor dar suntem deschisi cerintelor particulare. Intelegem daca aveti control SSM in saptamana in care ne sunati, intelegem daca nu ne puteti primi decat in weekend sau seara, intr-un anumit interval orar sau doriti efectuarea unui numar mare de controale medicale intr-un timp scurt. Facem tot posibilul sa satisfacem fiecare client, sa nu refuzam pe nimeni in limita legii si a bunului simt.

PROMPTITUDINE – Garantam cel mai scurt timp de raspuns la toate solicitarile Dvs. Poate nu chiar in ziua in care ne-ati sunat (desi vom face tot posibilul daca situatia e speciala si se impune) dar in general ne miscam foarte repede si niciodata nu ezitam sa recrutam personal nou sau sa investim in aparatura daca ne aglomeram. Investim intr-o relatie buna cu clientii nostri si ne ferim de compromisuri cand vine vorba de oamenii care lucreaza pentru noi. Din partea MEDWORKS veti avea mereu o atitudine pozitiva orientata catre efectuarea serviciilor cat mai prompt si calitativ cu putinta.

CALITATE – Putem vorbi de asta cand vine vorba de un serviciu obligatoriu? Sigur, daca ai ambitie si etica! Ne place sa credem ca ne motivam oamenii care lucreaza pentru noi peste media altor clinici si le cerem in schimb sa nu aiba o atitudine robotizata si plictisita fata de clientii nostri. Chiar daca e un control medical de rutina, totusi e un control medical iar din partea noastra va veni intotdeauna un medic. Intr-o limita decenta de timp, incurajam medicii nostri sa raspunda intrebarilor si cerintelor tuturor celor care le au pentru ca vrem sa facem si bine, daca tot suntem acolo. Suntem totusi, medici. Selectam personalul dupa criterii cum ar fi: empatia, profesionalismul si comunicarea buna cu pacientul, nu doar viteza si…viteza.