October 28, 2015

Despre noi

MEDWORKS  NETWORK SRL este o clinica medicala specializata in servicii de medicina muncii si doar cu asta ne ocupam. Avand in vedere acest aspect, trebuie sa fim printre cei mai buni si chiar nu este greu! Tot ce trebuie sa facem e sa ne luam in serios clientii, solicitarile si problemele lor, sa ne deplasam pentru ca asa e mai RAPID, sa practicam preturi rezonabile pentru ca asa e CONVENABIL, sa consultam cu medici specialisti fiecare om in parte pentru ca asa e CORECT si sa raspundem solicitarilor cat mai repede pentru ca asa e mai EFICIENT.

Da, alegand sa lucrati cu noi veti descoperi ca este rapid, convenabil, corect, eficient si cel mai bun lucru este ca nu discriminam : si daca aveti un angajat, si daca aveti 10 sau 100, veti avea parte de aceleasi servicii.

Medicii MEDWORKS sunt oameni tineri, inteligenti, empatici si profesionisti. Bine motivati, sunt pregatiti sa ofere angajatilor dvs. sfaturi utile legate de starea lor de sanatate, recomandari si tratamente. Da, pe langa consultul standard conform legii, necesar eliberarii fisei de aptitudini, medicii nostri sunt medici de medicina generala, medicina de familie sau medicina muncii, cu totii pregatiti si dispusi sa acorde asistenta medicala primara si o vor face fara costuri suplimentare.

Chiar daca medicina muncii este obligatorie prin lege, si ne-ati chemat fiindca doriti sa fiti la zi cu tot ceea ce tine de legislatia muncii, veti descoperi lucrand cu noi ca oferiti angajatilor ocazia de a fi consultati de un medic, ca pot afla informatii in legatura cu starea lor de sanatate si beneficiile sunt evidente.

Chiar facem asta, lucrand cu noi veti descoperi poate prima firma care efectueaza serviciile si practica preturile, exact cum sunt ele prezentate pe site!

Folositi cu incredere formularul de contact sau sunati-ne la numarul afisat si veti primi inclusiv o estimare reala a costurilor, telefonic, inainte sa ne cunoastem in persoana. Preturile noastre sunt suficient de bune incat sa nu ne fie teama sa le afisam pe site si daca sustinem ca ceea ce este pe site se intampla si in teren, nu ne este teama sa va spunem de la telefon cat va costa.