October 28, 2015

Lista de preturi Medicina Muncii- cu deplasarea medicului la sediul dvs

        1) Pret baza– 70 de lei/angajat/an (include majoritatea functiilor) – include deplasarea medicului la punctul de lucru

      In acest pret pentru prestarea serviciilor de medicina muncii este inclusa deplasarea medicului la sediul Dvs, consultatia medicala si fisa de aptitudini valabila un an. De atat aveti nevoie daca e vorba de personal ce nu conduce masina firmei, nu lucreaza la inaltime, nu are functie de decizie, nu lucreaza in invatamant sau nu manipuleaza alimente neambalate, nu efectueza ture de noapte.

Cele mai intalnite functii pentru care se percepe acest pret sunt : lucrator comercial, asistent manager, agent vanzari (fara masina firmei), muncitor necalificat (la sol), secretara, etc.

       2) Personal care conduce masina firmei sau manipuleaza utilaje (motostivuitor, utilaje de constructii, autocamioane) – 95 de lei/angajat/an – include deplasarea medicului la punctul de lucru

     In acest pret pentru prestarea serviciilor de medicina muncii este inclusa deplasarea medicului la sediul Dvs., consultatia medicala, testarea ECG, testarea glicemiei, testarea acuitatii vizuale, audiograma, testarea psihologica si fisa de aptitudini valabila un an. Cele mai intalnite functii pentru care se percepe acest pret sunt : orice angajat care conduce masina institutiei, indiferent de functia sa, sofer, motostivuitorist,etc.

       3) Personal care  lucreaza la inaltime – 80 de lei/angajat/an – include deplasarea medicului la punctul de lucru

       In acest pret pentru prestarea serviciilor de medicina muncii este inclusa deplasarea medicului la sediul Dvs., consultatia medicala, testarea ECG, testarea glicemiei, testarea acuitatii vizuale, audiograma si fisa de aptitudini valabila un an. 

Conform legii, lucrul la inaltime este considerata orice activitate efectuata la mai mult de doi metri deasura solului si aici sunt inclusi de obicei muncitorii in constructii calificati sau necalificati care lucreaza pe schele, scari, alpinisti utilitari,etc.

          

       4) Personal industria alimentara – 80 lei/angajat/6 luni – include deplasarea medicului la punctul de lucru

       In acest pret pentru prestarea serviciilor de medicina muncii este inclusa deplasarea medicului la sediul Dvs., consultatia medicala, examenul coprobacteriologic si coproparazitologic cu ridicarea probei de la sediul Dvs.* si fisa de aptitudini valabila 6 luni.

       La aceasta categorie se inscriu toti lucratorii care manipuleaza produse alimentare ce nu sunt preambalate, atat cei care le fabrica cat si cei ce le comercializeaza. Deasemenea personalul din baruri si restaurante se incadreaza la personal alimentar.

    

      5) Agenti de securitate si personal cu ture de noapte – 80 lei/angajat/an

       In acest pret pentru prestarea serviciilor de medicina muncii este inclusa deplasarea medicului la sediul Dvs., consultatia medicala, testarea ECG, testarea glicemiei, testarea acuitatii vizuale, audiograma si fisa de aptitudini valabila un. 

In aceasta categorie intra agentii de securitate, paznicii, lucratorii din schimbul de noapte,etc.

      6) Personalul din saloanele de cosmetica/coafor/frizerii – 160 lei/angajat/an

        In acest pret pentru prestarea serviciilor de medicina muncii este inclusa deplasarea medicului la sediul Dvs., consultatia medicala, prelevarea de probe biologice la sediul Dvs (pentru minim 4 angajati), efectuarea analizelor de sange pentru depistarea infectiei cu HIV, Hepatita B, Hepatita C si sifilis*

         In aceasta categorie intra orice angajat care  ia contact cu clientii prin intermediul unor obiecte taietoare (coafor, frizerie, manichiura) sau prin natura muncii lor pot provoca clientilor rani, iritatii,etc.

Nota* – in absenta analizelor de sange, nu putem elibera fisa de aptitudini. Costul mare al fiselor se datoreaza acestor analize. Recoltarea si efectuarea analizelor fiind asigurate de un laborator partener. Laboratorul ne asigura recoltare gratuita la sediul clientului daca sunt macar patru recoltari. In cazul in care sunt mai putine persoane, puteti sa le efectuati la sediul lor sau la orice alt laborator acreditat, cu conditia sa fie in ziua sau dupa efectuarea controlului medical de medicina muncii. In acest caz, vom percepe doar tariful standard de 70 lei/angajat/an. Nu eliberam fisa de aptitudini in absenta analizelor de sange, indiferent de scuza!

     

        Acestea categorii profesionale reprezinta peste 90% din structura de personal a clientilor nostri. Daca aveti angajati ce nu pot fi incadrati in aceste categorii sau lucreaza in medii de lucru deosebite, manipuleaza substante toxice,lucreaza in mediu toxic,etc. contactati-ne si va vom face o oferta personalizata.

HG 1169/12.12.2011 care modifica si completeaza HG 355/2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, care reglementeaza medicina muncii si cum trebuiesc facute controalele medicale in functie de fiecare categorie profesionala in parte elimina obligativitatea testarii psihologice pentru o serie de categorii profesionale (lucrul la inaltime, turele de noapte, personalul de decizie, personalul didactic) lasand la latitudinea medicului de medicina muncii efectuarea acesteia.

Noi ne asumam daca consideram necesara testarea psihologica in cazul acestor categorii profesionale si nu percepem costuri suplimentare, dar in cazul in care noi nu o consideram necesara, legea nu ne obliga dar Dvs. doriti efectuarea testarii psihologice, aceasta costa 25 lei/angajat/an.

         Deasemenea, pentru obtinerea de atestate si avizari de la diverse institutii acreditate (ANRE pentru electricieni, atestat paza,etc) unde testarea psihologica este obligatorie si ceruta la dosar, costul acesteia este de 20 lei/ fisa de aptitudini.

        Pentru orice nelamurire sau informatie va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat la rubrica “contact” sau pe prima pagina. Deasemenea puteti folosi si formularul de contact online la care va vom raspunde in timp util.