September 24, 2021

Cabinet Medicina de Familie – Sector 3, Bucuresti

Medworks se extinde si cel mai natural pas ni s-a parut un cabinet de medicina de familie.

     Dar sunt atat de multe? Cum vom face diferenta? Iata la ce ne-am gandit noi si ce vei gasi in cabinetul nostru, daca te inscrii :
    1. Experienta medicala.
     Medicul nostru este un om cu multa experienta in medicina primara si nu vorbim aici de experienta in birocratie si pasatul pacientului la specialist dupa primul stranut! Nu. Dr. Antoniu are peste 20 de ani de experienta in medicina de urgenta (ambulanta si primiri urgente) ceea ce inseamna ca este foarte posibil sa parasesti cabinetul cu un diagnostic si un tratament – nu cu o trimitere.
     2. Promptitudine.
      Stiti cozile acelea interminabile de la medicul de familie? Suntem determinati sa nu fie si cazul nostru – avem un sistem de programari eficient unde vom ocupa 3 locuri pe ora si al patrulea il vom pastra pentru cei veniti inopinant fiindca nu toate problemele medicale apar cand vrem noi dar toate au nevoie de o rezolvare cat mai rapida.
     3. Deschidere si empatie.
      Medicii cu care ai interactionat pana acum ti-au lasat impresia ca sunt niste roboti? E normal, asa te transforma sistemul. Noi ne vom stradui sa fim asa cum este nevoie – atenti la tine si problema ta, vom cauta o solutie si garantat cele 15 minute ale consultatiei iti vor apartine.
      4. Technologie.
      Nu-i usor, sistemul medical nu este obisnuit dar noi o vom face.
      Vei putea trimite documente pe email, vei primi notificari pe whatsapp/email, avem si o aplicatie de telemedicina unde vei putea comunica cu medicii nostri in afara programului lor.
     Suntem determinati sa-ti facem viata mai usoara, ne pricepem la asta.
      5. Medicina la tine acasa.
      Stim, majoritatea medicilor nu vin acasa.In privat este prea scump, casa de asigurari plateste prea putin. Si totusi, uneori este nevoie.
     Medicul tau de familie va veni acasa, cand vei avea nevoie. Ce poate plati casa de asigurari va fi folosit (consultatia), ce nu este inclus vom gasi o solutie astfel incat sa fie rezonabil.
Medic Generalist – Antoniu Ion Marian

Adresa cabinet: Bulevardul Theodor Pallady, nr 18, bloc M5A, scara A, parter, apartament 1, Sector 3, Bucuresti

Program Cabinet
Luni:         09:00- 14:00
Marţi:       14:00- 19:00
Miercuri:  14:00- 19:00
Joi:           09:00- 14:00
Vineri:      09:00- 14:00
Sambata:  Inchis
Duminica: Inchis

Pentru informatii suplimentare si programari va stam la dispozitie la adresa de mail – medicinafamilie.s3@medworks.ro sau la nr. de telefon 0740.075.720