August 12, 2021

Recoltare analize medicale de sange la punctul de lucru al firmei Dvs. sau la domiciliu

Cu totii avem o mica (sau mai mare) problema de sanatate care trebuie urmarita cu atentie si nu o facem fiindca suntem prea ocupati sa ajungem la laborator dimineata, sa stam la coada si sa pierdem o intreaga dimineata. Noi va propunem solutia la costuri minime – recoltare acolo unde lucrati/locuiti!

Va propunem – urmatorul set de analize, in cazul in care vreti sa verificati periodic starea Dvs. de sanatate :

Hemoleucograma completa – hemoleucograma ne ofera informatii foarte importante despre elementele figurate ale sangelui nostru. Daca avem o infectie virala sau bacteriana, se vede aici. Daca suntem anemici, deasemenea se poate observa aici. Daca avem o reactie alergica, o inflamatie in corp, etc,

Colesterol total – Colesterolul este considerat responsabil pentru majoritatea riscurilor cardiovasculare. Valorile crescute apar trebuiesc corectate altfel riscul de evenimente cardiovasculare creste exponential.

HDL – acesa este supranumit si “colesterolul bun” – valorile normale inseamna ca mecanismul natural de protectie al organismului isi face treaba  – acesta reduce riscul cardiovascular.

LDL – supranumit si “colesterolul rau” – valorile crescute reprezinta un risc crescut de evenimente cardiovasculare. Acestea sunt particule mici de grasime care se lipesc de interiorul vaselor de sange si le micsoreaza calibrul. Ca regula – daca colesterolul “bun” e normal, si colesterolul “rau” va avea valori normale.

TGO si TGP  – acestea sunt transaminazele hepatice. Valorile crescute pot arata semne de oboseala ale ficatului. Ficatul nu doare dar poate suferi. Transaminazele crescute o perioada lunga de timp pot duce la boli serioase si greu de tratat.

Uree Creatinina – acestea arata buna functionare a rinichilor. La fel ca ficatul si rinichii functioneaza cat de cat pana cand nu mai functioneaza bine aproape deloc. Este important sa le verificam periodic capacitatea de lucru si daca cumva exista o problema.

TSH – principalul hormon tiroidian. Prea mult sau prea putin TSH inseamna probleme serioase pentru organism si de multe ori poate fi raspunsul la stari de rau pe care nu le-ati putut diagnostica cu succes pana in prezent.

Calciu ionic si Magneziu  – doua elemente foarte importante pentru starea generala. Oboseala, spasme musculare, iraschibilitate, palpitatii – toate pot fi legate de valori scazute ale acestora.

Trigliceride – grasimile circulante din sange provenite din consumul recent. Acestea impreuna cu colesterolul va arata oglinda perfecta a regimului Dvs. Daca mancati nesanatos – trigliceridele sunt crescute. Valori crescute permanent impreuna cu colesterolul “rau” si colesterolul total ne arata exact ce risc cardiovascular exista.

Glicemia – valorile zaharului din sange (glucoza). Daca au trecut ceva ore de cand ati mancat ceva si valorile sunt crescute inseamna ca pancreasul nu mai face fata bine si aveti nevoie de un consult amanuntit la un diabetolog.

Pachetul de mai sus este considerat setul minim de “analize uzuale” pe care oricine ar trebui sa le faca ,macar o data pe an. Il puteti efectua cu ajutorul nostru fara sa fie nevoie sa va ridicati de pe scaunul de la birou (sau de-acasa).

Cum functioneaza?

Sunati la numarul 0740015444 sau 0727082549 si faceti o programare. Nu va speriati daca programarea se face si in cursul zilei sau dupa-masa. Colegele noastre va vor da indicatii despre ce si cat sa mancati si mai ales cu cate ore inainte astfel incat rezultatul analizelor sa fie cat se poate de concludent.

Cat costa ?

1 – 10 persoane la pretul de 200 de lei / pachetul analize uzuale / persoana
11 – 100 persoane la pretul de 180 de lei / pachetul analize uzuale / persoana
101 + persoane sau mai mult – negociabil

*Nota: pentru mai putin de 5 persoane la o locatie se va percepe o taxa suplimentara pentru transport de 100 de lei.

Suplimentar, la solicitarea pacientului, interpretarea setului de analize poate fi facuta de un medic specialist din echipa noastra.
Preturile pentru acest serviciu sunt – 30 de lei / persoana online prin email sau 50 de lei / persoana telefonic.

Interpretarea va contine si recomandarile necesare de urmat in cazul fiecarei modificari a parametrilor normali, precum prescrierea retetelor daca este cazul.

Pentru orice analiza in afara pachetului de analize uzuale va fi utilizat pretul de catalog al laboratoarelor cu care colaboram si se vor calcula impreuna cu asistentul care recolteaza.

Rezultatele se vor primi pe mail in cel mai scurt timp posibil. Unele laboratoare cu care lucram, indata ce vor inregistra probele va vor trimite un cod cu care puteti verifica online chiar Dvs. stadiul de prelucrare.

Lucram cu 4 laboratoare din Bucuresti si unul din Ilfov. Toate sunt acreditate RENAR si testate de noi prin colaborarea indelungata pe care o avem cu fiecare. Probele vor fi duse la laboratorul cel mai apropiat de Dvs. pentru siguranta, in maxim 2 ore dupa recoltare.

NU putem duce probe in numele Dvs. la laboratoare cu care NU avem contract.Chiar daca ne-am dori ,acestia vor refuza.

Evident, probele vor fi recoltate de personal cu experienta astfel incat si cel mai temator om va avea ,speram noi, cat mai putin de suferit. Vom folosi cele mai sigure materiale, cele mai performante metode de transport si daca o proba va fi considerata de laborator neconcludenta, vom veni si vom recolta din nou fara niciun cost suplimentar.

Teste Rapide Covid19 – Certificat Verde – 60 Lei

Conform noilor reglementari sanitare pentru accesul in mai multe locatii este necesar, pentru persoanele nevaccinate prezentarea unui certificat verde care se poate obtine in urma efectuarii unui test rapid antigen Covid 19 in locatii autorizate si inregistrarea acestuia pe platforma DSP.

Acest certificat verde este eliberat de catre DSP si este valabil 48h de la efectuarea testului.

Testele se pot face de catre clinica noastra cu personal specializat in deplina siguranta la punctele noastre e lucru, la sediul Dumneavoastra sau chiar la intrarea evenimentului pe care il organizati.

Veti primi rezultatul pe loc, adeverinta cate atesta efectuarea testului si acesta va fi inregistrat in platforma DSP – rapter.

Generarea certificatului verde este conditionata de platformele nationale puse la dispozitie clinicilor medicale – coronaforms si rapter iar durata de eliberare variaza in functie de zi, ora si locatie. Timpul mediu de asteptare pentru eliberarea certificatului verde intr-o zi lucratoare este de 1 ora.
Pretul unui test rapid antigen autorizat este de 60 Lei

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la adresa de mail –  Contact@medworks.ro sau la nr de telefon 0724.740.665