September 24, 2021

Teste Rapide Covid19 – Certificat Verde – 60 Lei

Conform noilor reglementari sanitare pentru accesul in mai multe locatii este necesar, pentru persoanele nevaccinate prezentarea unui certificat verde care se poate obtine in urma efectuarii unui test rapid antigen Covid 19 in locatii autorizate si inregistrarea acestuia pe platforma DSP.

Acest certificat verde este eliberat de catre DSP si este valabil 48h de la efectuarea testului.

Testele se pot face de catre clinica noastra cu personal specializat in deplina siguranta la punctele noastre e lucru, la sediul Dumneavoastra sau chiar la intrarea evenimentului pe care il organizati.

Veti primi rezultatul pe loc, adeverinta cate atesta efectuarea testului si acesta va fi inregistrat in platforma DSP – rapter.

Generarea certificatului verde este conditionata de platformele nationale puse la dispozitie clinicilor medicale – coronaforms si rapter iar durata de eliberare variaza in functie de zi, ora si locatie. Timpul mediu de asteptare pentru eliberarea certificatului verde intr-o zi lucratoare este de 1 ora.
Pretul unui test rapid antigen autorizat este de 60 Lei

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la adresa de mail –  Contact@medworks.ro sau la nr de telefon 0724.740.665