March 22, 2020

Servicii medicale la domiciliu

Serviciile medicale la domiciliu sunt efectuate de medicii nostri generalisti si medici specialisti/primari medicina de familie si pot substitui cu succes vizite fizice in cabinetele medicale in aceasta perioada, in special pentru pacientii vulnerabili.
Medicii nostri specialisti – medicina de familie – pot efectua vizite la domiciliu si pentru pacientii pediatrici incepand cu varsta de 3 luni.

Putem efectua recoltari de probe biologice la domiciliu, efectua perfuzii sub supraveghere specializata precum si diverse analize cu aparatura noastra portabila.

Medicii nostri pot asista cu succes diverse situatii de urgenta in limita competentelor si posibilitatilor de tratament disponibile (colecistite, colici abdominale, renale,etc) dar mai ales pot evalua corect necesitatea deplasarii intr-un serviciu de urgenta sau solicitarea 112.

Deasemenea putem precrie o gama larga de medicamente disponibile doar cu reteta de la medic precum si procurarea medicatiei pentru pacientii izolati.

Daca aveti o problema de sanatate sau va confruntati cu o situatie in care considerati ca ar fi potrivit sa solicitati un serviciu de asistenta medicala la domiciliu, sunati-ne si gratuit va vom evalua situatia si oportunitatea solicitarii. La telefon va va raspunde mereu un medic specialist.

preturi – consultatie medic – 150 LEI (include consultul clinic, efectuarea de manevre specifice si masuratori precum si prescriptia daca este cazul)
– achizitie medicamente – 50 LEI
– EKG cu interpretare – 100 LEI
– recoltare analize medicale – 120 LEI
– montaj sonda urinara – 100 LEI
– injectii, pansamente – 100 LEI
– Consultatii telefonice si video – 100 LEI

In cadrul unei consulatiilor telefonice sau video beneficiati de sfaturi si informatii din partea unui medic specialist/primar medicina de familie. In urma consultatiei veti primi un email ce va cuprinde un dosar medical cu anamneza, toate detaliile pe care Dvs. Le-ati furnizat, diagnosticul prezumptiv si conduita terapeutica precum si, daca este cazul, o prescriptie de medicamente in format electronic.
Consultatiile telefonice/video ulterioare privind aceeasi problema, cele de urmarire a diagnosticului intial vor fi taxate la jumatate de pret.

Exista un larg spectru de afectiuni al caror diagnostic prezumptiv se poate pune doar din informatiile oferite obiectiv si corect de catre pacient. O informare corecta, o explicare detaliata a riscurilor si beneficiilor unui eventual tratament efectuat la domiciliu poate elimina cu succes vizita fizica in cadrul cabinetelor medicale.
Medicii de familie, datorita spectrului larg de afectiuni pe care le trateaza zilnic sunt cei mai in masura profesionisti din domeniul medical cu care sa aveti o astfel de consultatie mai ales ca, pentru majoritatea consultatia la distanta este una dintre practicile curente in cabinet.

– Medicii nostri si asistentele vor purta in permanenta echipamentul de protectie recomandat de autoritatile competente pentru cadrele medicale care iau contact cu pacienti care NU prezinta risc epidemiologic de infectie COVID 19. (Manusi, masca, halat). Deasemenea nu vor consulta in cazul in care ei insisi prezinta semne de viroza respiratorie
– NU  putem oferi – transport cu ambulanta catre unitati spitalicesti private sau de stat.
– Medicii isi rezerva dreptul de a-si declina competenta in cazul in care constata ca afectiunea nu poate fi manageriata in siguranta la domiciliu. Sfaturile vor fi precise in acest caz despre ce este de facut mai departe.
– Diagnosticele, in lipsa unei confirmari de specialitate sunt prezumptive si trebuie acceptate ca atare. Medicii nostri pregatiti in medicina generala nu au competenta de a emite diagnostice de certitudine si nici echipamentele necesare cu exceptia afectiunilor a caror diagnostic de certitudine este de obicei realizat clinic.
– Programarile sunt fixe si se vor respecta dar pacientii cu afectiuni mai grave vor avea prioritate.

     – NU vom raspunde solicitarilor legate de afectiuni posibil virale ale cailor respiratorii (raceala/ gripa/suspiciune COVID) dar vom oferi gratuit asistenta telefonica.

Pentru mai multe informatii si pentru programari un doctor va sta la dispozitie la  0724.740.665